Galerie Gewaagd

Wij hebben even geen expositie

Kunst

Lutje Heem Grode Kunst

Bij galerie GEWAAGD te Hornhuizen is een bijzonder kunstexpositie van kinderen van de kinderopvang “Lutje Heem” in Kloosterburen. De opening is 14 februari voor de kinderen en genodigden. Zaterdag 15 februari is de expositie in GEWAAGD open van 13 tot 17 uur, voor eenieder die wil.
Kindercentrum Lutje Heem is een gezellige en kleinschalige kinderopvang, gevestigd in het “Olde Heem”, een zorgcentrum, die wordt gebruikt als plek waar mensen van 0 tot 100 jaar en ouder, kunnen wonen, leven, werken en recreëren.

Lutje Heem zorgt met haar locatie, open en huiselijke werkmethode voor een unieke opvang voor kinderen. Zij zijn trots op hun locatie in het Olde Heem, wat op het eerste gezicht lijkt op een vreemde plek, maar dat zeker niet is! Voor alle kinderen van 0-12 jaar bieden zij opvang om met elkaar te genieten van deze plek.

Omdat na de feestelijke decembermaand januari een beetje saai is, werd gedacht om met het project KUNST aan de gang te gaan. De kinderen maakten kunst met en van allerlei materialen, zelfbedachte dieren van o.a. hergebruikte plastic flessen, kleurrijke schilderijen, papierplaksels en vrolijke objecten.

Het resultaat van hun noeste arbeid komt natuurlijk het mooist tot zijn recht in een galerie met een echte opening en alles wat erbij hoort, vandaar deze speciale expositie.

Hopelijk laat u de kans om op zaterdag 15 februari al het moois te komen bewonderen niet voorbijgaan. U/jij bent van harte welkom.