Galerie Gewaagd

Wij hebben even geen expositie

Kunst

Karin Twisk schilderijen en poppetjes

Karin Twisk heeft jarenlang schilderles gehad bij Ibis Ateliers in Alkmaar. Na haar verhuizing in 2019 naar Kloosterburen is zij begonnen met het schilderen van o.a. “Langemannen.

In 1992 is Ina Fekken als autonoom beeldend kunstenaar met ge├źnsceneerde foto’s afgestudeerd aan de Academie Minerva te Groningen. Vooraf aan deze studie heeft zij op de Hogere Landbouwschool, de richting milieukunde afgerond. Dit is bepalend geweest voor de onderliggende thematiek in haar werk. De onontkoombare invloed die de mens heeft op de natuur/omgeving is haar centrale motief. Zij werkt bijna uitsluitend met papier in haar werk en in de installaties die ze in diverse historische kerken maakte.

KUNST aan huis route LAUWERSLAND

INA Fekken & Flos Pol

inafekken.nl

FLOS POL

Flos Pol, woont en werkt in Kloosterburen. Ze is gefascineerd door vormen en structuren die ze tegenkomt in de natuur. De natuur en de tuin zijn haar directe inspiratiebronnen. Ze maakt haar werk vanuit verbondenheid met die natuur en put oneindig veel inspiratie uit de cyclus van groei, bloei en verval. Het werk is divers maar ook gelijkgestemd, er is een samenhang tussen die verschillende werken net zoals natuur.

Flos Pol wil met haar werk uitdrukking geven aan de schoonheid van natuur en de noodzaak van onze nu zo kwetsbare leefomgeving. Naast schilderijen en werk op papier, maakt Flos Pol ruimtelijk werk en installaties. In het ruimtelijk werk en installaties maakt ze veel gebruik van natuurlijke- en hergebruikte materialen.

KARIN TWISK 6 mei- 25 juni

HEIN VAN DELFT 4 augustus- 17 september

ANNA CIRCEL 22 september- 29 oktober

WARM NEST 4 & 5 november