Kom lekker op de koffie

Of de thee natuurlijk!

Wanneer u een kijkje komt nemen bij de expositie, is het zeer de moeite waard om ook de bijzondere kerktoren te beklimmen en zo van bovenaf te kunnen genieten van het mooie Groninger landschap en de Waddenzee. De sleutel is wanneer de kerk gesloten is, o.a. bij de galerie te bevragen.

Ook kan u tijdens uw bezoek van een kopje koffie of thee genieten met de keuze uit 2 verschillende soorten zelfgebakken lekkers in de koffieschenkerij. De boterkoek is inmiddels “wereld” beroemd.

Zoekt u een plek waar u met maximaal 20 personen wilt lunchen, dan kan dit ook. U kunt het zo uitgebreid maken als u wilt, met bijvoorbeeld Groninger mosterdsoep of poffert. Dit moet dan wel vroegtijdig aangevraagd worden.

Mogelijkheden te over

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact op. Ik ben beter met een telefoon dan met computers, maar e-mailen mag ook. Dan kunnen we bedenken hoe we je bezoek zo prettig mogelijk kunnen maken. En heb je zelf creatieve gedachtes? Dan doen we daar waarschijnlijk gewoon aan mee.